Unik lutefiskaften med Jørn Hoel

Bli med når den folkekjære artisten Jørn Hoel gjør lutefisk til en fest – med gourmet, musikk og historier på Maritim Fjordhotell lørdag 8. november.

Tekst: Sveinung W. Jensen
c_15 (1)

– Jeg vil at lutefisk skal være for alle, ikke bare «gubbemat». Når jeg kan kombinere det med musikk og latter, blir det rett og slett en fest, sier Jørn Hoel.

– Glem alt du trodde du visste om lutefisk. Nå er det kvinnenes tur til å elske den, sier Hoel.

Konseptet «Lutefisken alle kvinner elsker» har tatt Norge med storm. Hoel lager en moderne versjon av den tradisjonsrike retten – fast, delikat og smakfull – servert som en del av en 3-retters meny.

Underveis synger han låter og forteller varme historier fra et langt artistliv.

– Jeg vil at lutefisk skal være for alle, ikke bare «gubbemat». Når jeg kan kombinere det med musikk og latter, blir det rett og slett en fest, sier Hoel, som denne kvelden er både kokk, servitør og trubadur i én og samme person.

Prisen på lutefiskaften med Jørn Hoel er 995 kroner per kuvert.

Bestill hotellpakke nå!

Maritim Fjordhotell tilbyr også hotellpakker som gir deg alt i ett: Lutefiskaften med Jørn Hoel (mat og drikke) pluss overnatting og frokost.

Pris: 1750 kroner per person i dobbeltrom og 1950 kroner for enkeltrom.

– Dette kan fort bli kvelden alle snakker om i høst, så sørg for å bestill i tide. Plassene er begrenset, sier restaurantsjef Jeanette Galdal.

En lutefiskopplevelse som fenger alle

Lutefiskretten blir løftet frem av nøye utvalgte viner. Men du kan selvsagt også velge øl og akevitt, eller alkoholfrie alternativer.

Resultatet blir uansett en lutefiskopplevelse som treffer både tradisjonsbærere og førstegangsgjester. Konseptet har allerede har blitt en suksess over hele landet.

Hvem er Jørn Hoel?

Tromsøværingen Jørn Hoel (68) fikk sitt store gjennombrudd i 1987 med albumet «Varme ut av is», som inneholdt klassikere som «Har en drøm» og «Ei hand å holde i».

For dette ble han kåret til Årets spellemann. Med sin karakteristiske hese stemme har han i flere tiår trollbundet publikum på konserter over hele landet.

Nå kombinerer han musikken med sin store lidenskap for mat, og resultatet er en opplevelse helt utenom det vanlige.

Slik serveres lutefisken – fast, delikat og smakfull.
Tekst: Sveinung W. Jensen

Relaterte nyheter

AQ9I4408

Flekkefjæringene elsker Afternoon Tea

maritim-fjordhotell-AQ9I9799

En sommelier med sansen for det nære

maritim-fjordhotell-AQ9I0329

– Hver gjest skal dra hjem med et smil